HÅR YOGA ANDLIGHET

ABOUT ME

Du får gärna ringa mig eller skriva sms till mig också på 0707883666

OBS! jag svarar inte på dolda och okända nummer. 

Om du följer mig på youtube kan du lära känna mig mycket bättre. I nästan varje video delar jag några av mina egna livserfarenheter. Jag har också gjort videor där jag bara delar med mig av mina egna livserfarenheter. Följ mig gärna på youtube och lär känna mig bättre där.


HEJ, JAG HETER IZABELLA


Jag har 33 års erfarenhet av frisör yrket. 20 års erfarenhet av tarot, meditation, yoga & personlig utveckling. Vid sidan om mitt frisör yrke och andlighet har jag utbidat mig till samtalsterapeut, coach och vuxit i min yoga roll. Det finns inte mycket jag inte kan inom hår och hårologi. Lika så är det när jag jobbar med den andliga biten. Jag säger inget som jag inte är helt säker på att det stämmen. Hos mig får du inga grillen i huvudet. Jag jobbar med fakta och en kortlek som bara jag besitter. Du får hjälp på djupet. Tveka inte att höra av dig.

Jag erbjuder en helt ny värld. En värld där du kan lära dig leva livet fullt ut, nå dina mål, älska dig själv och din omgivning på rätt sätt, komma igång med aktiviteter som du vill göra men kanske inte vågar av olika anledningar.

Mitt huvudverktyg är en stark intuitonsförmåga kombinerad med healing, coachning och tarot/kort tolkning. Du kan känna dig trygg med mig. Jag ser dig, hör dig och älskar dig. Självklart har jag tystnadsplikt.


Jag älskar människor & djur. Jag står för rättvisa & äkthet. Det betyder att det som är tänkt att hända kommer att ske i rättvisans namn. Som för mig är i kärlekens (Guds) händer. Som vi bäddar får vi ligga. Jag arbetar idag som en andlig guide eftersom livet förde mig hit. Trauma efter trauma. Nu kan jag sätta mig in i de flesta situationer. Jag ser dig, jag hör dig, jag förstår dig och jag älskar dig.


I dag ägnar jag min tid åt att hjälpa människor och umgås med min familj. Att ha många vänner och saker som jag strävade efter som ung är inte lika viktigt längre. Jag har insett att lycka finns i glädje och glädje finns i min hjärna som talar om för mitt hjärta hur det ska kännas. All glädje kommer inifrån. Jag vill förmedla detta till alla.

unsplash