HÅR YOGA ANDLIGHET

Mitt arbete del 1


Äntligen gör jag det jag är ämnad för att göra


Många år tog det innan jag fick ihop det som många tror inte går. Inklusive mig själv. På grund av att andra inte tyckte så tyckte inte min hjärna det heller. Så starkt kan omgivningen påverka en. Så starkt kan man förstöra sin glädje i livet genom att vistas med fel människor och dessutom lyssna på dem. Vet inte hur många kortlekar jag har bränt genom åren bara för att andra tyckte det va häxerier att lägga kort. Så många många utbildninga jag har gått bara för att jag vetat att mitt kall i livet inte bara är att klippa.


Men jag är en jäkel på hår alltså. Jag älskar att klippa och färga hår. Älskar att göra andra glada. Jag njuter verkligen av att se människor le och känna sig vackra och glada. Det värmer mitt hjärta och jag blir så stolt över mig själv. Sicken expert jag är. Samma sak med tarot korten. Det är faktiskt inte bara en tarot kortlek. För mig är den en bibel ordagrant.

Jag älskar att se och höra människor känna sig trygga efter vi haft en sittning. Dem ringer till mig såååå bekymrade och hälften av lastan om inte hela har lyft från deras nacka efter samtalet. Den känslan är obeskrivlig. 


Det tog som sagt många år att få ihop hur jag skall förena båda världarna. Det andliga och det fysiska arbetet. Egentligen har jag vetat det hela tiden då regel nr 1 är att healing skall vara gratis oavsätt vad vi jobbar med. Det innebär att allt vi gör skall vi göra med villkorlös kärek. Det innebär främst att ge villkorlöst. Utan att förvänta sig något tillbaka. Att ta betalt från rätt källor, att ge gratis till rätt källor. Att kunna känna in den balansen. Alla har inte råd att få hjälp och dem kan man faktiskt ge till tycker jag. Om inget annat ge dem en bra rabatt. 


Någon som jag ser upp till sade till mig för inte så länge sedan: Ja men vilken målgrupp vill du jobba med? Hur rik vill du bli? Då vi pratade om mina priser som personen ansåg är väldigt låga. Dem må vara låga men jag har fullt upp och dem flesta har råd att få min hjälp. Jag tror inte att Jesus valde att hjälpa dem rika bara för att själv bli rik. Han hjälpte dem som behövde hans hjälp. Alla kyrkors präster i världen är inte rika på bara dem rika. Alla som går till kyrkan donerar pengar till kyrkan. Rik som fattig. Det handlar inte om vilken målgrupp du skall ta betalt ifrån. Det handlar om att vara grymt bra på det du gör och att du ger från hjärtat "VILLKORLÖST" 


Så i dag ser jag mig som väldigt rik :D I mitt inre kör jag min vita jeep, lever bland palmerna och jobbar exat med det jag jobbar med i dag. Skönhet förenat med andlighet. Visst går det! varför inte? Allt går som sagt, så länge man älskar det man gör. Rätt målgrupp kommer att hitta dig med den bästa marknadsföringen "MUN TILL MUN" Ingen ide att stressa med för mycket dyr marknadsföring. Allt har sin tid och allt tar sin tid. 


Det gäller att ha mål i livet och en plan. Dock skall man inte se målet som enda sysftet i livet för vi skall även ta oss dit på rätt sätt. Livet handlar om  att ha roligt och det är precis vad du behöver ha på vägen. Alla uppförsbackar, hinder, människor, demoner och allt fanskap som kan komma i vägen skall vi se som möjligheter, lärdomar, utmanigar. Livet är en spännande roman. Nyfiken på slutet? Det finns inget slut. Bara en ny spännande början. Slutet är när det är dags för kroppen att lämna detta livet. Förhoppningsvis så upplyst och upplevd så att den inte behöver komma tillbaka mer, Förhoppningsvis med ett leende på läpparna. :) Många kan tycka att jag är känslo kall som kan säga så här men jag känner inombords många gånger och jag tar med mig sorgen och omvandlar den. Jag möter dem döda i mitt hjärta och jag vet att en dag så ses vi igen. kanske i en annan kropp eller på andra sidan när slutdestinationen är nådd. Viölken slutdestination undrar du nu? Jag kommer till den förklaringen i ett annat kapitel. Fortsätt bara följa min blogg. 

Så i dag jobbar jag som andlig vägledare och frisör 15.00- 20.00 och så jobbar jag som fastighetstekniker 07.00-15.00. Omg! Hur fungerar detta? Jätte bra! Vill manb uppnå något så får man offra lite svett på dagarna. OBS! Så länge du har roligt på vägen och så länge målet uppfyller ditt hjärta och andra omkring dig. Andra omkring dig? Japp! Du läste rätt! Du är inte ensam på den här planeten. Du är här för att tjäna men inte bara pengar utan själar. 


På vilket sätt hjälper du andra? På vilket sätt kommer det du vill uppnå att hjälpa dig och andra? När du kan svara på dem frågorna kommer du snabbare dit. Jag vet det för att jag har varit en egoist på många nivåer. Levt över mina förmågor och hamnat i deep shit så att säga. Det är inte fel att vara ego så länge du bemästrar dina tankar och känslor. Du skall må bra för att andra skall må bra. Vad visar du din omgivning? Sunt förnuft? SUNT FÖRNUFT borde allas religion heta och det är precis detta jag jobbar med. Hjälper andra människor att komma till en perfekt balans i livet. Att kunna få den relationen, det jobbet, barnet mm på rätt sätt. Att göra rätt val, att inte hamna i fallgropar, att kunna avskilja vad som är rätt och fel. Att inte alltid lyssna på den lilla djhävulen på ena sidan av axeln utan att kunna utnyttja den till sin fördel. Att kunna få den lilla ängeln och den lilla djävulen att sammarbeta så att säga. OMG! Älskar att prata metaforiskt. Ni fattade vad jag menar hoppas jag. 


Älskar dig bortom orden. Vi ses snart...unsplash