HÅR YOGA ANDLIGHET

ATT ÄLSKA

LIVET & KÄR - LEKEN ÄR EN GLÄDJANDE, OMTÖMLANDE OCH SKRÄCKINJANDE GUDAGIVEN SKRÄMMANDE UPPLEVELSE :) Om jag får beskriva den kortfattat


Jag vet inte hur jag skall skriva om kärleken. Ändå är det just den som har präglat den största delen av mitt liv. Mest på ont då jag inte kunnat hantera den så som förväntat av den så kallede normala värdsliga synvinkeln.

I destany cards är jag hjärter 8 vilket står för framgång genom kärlek. Dock har jag bara upplevet motsatsen hittils. Ärligt talat har jag haft dem största framgångarna rent ekonomiskt när jag varit singel.


Eftersom jag skriver om mitt liv bakifrån tar jag upp den sista berättelsen om mitt liv-kärleks-liv.

Jag vet att det bor en homosapien inom mig. Vilket talar om att jag är en av dem äldsta själarna från begynnelsen. Vet inte riktigt om detta är mitt sista liv men jag har en stark känsla av att det kan bli det om jag väljer rätt väg framöver. Vi får se... Dem sista 2 1/2 åren har jag älskat villkorlöst och begränsat. Begränsat kanske för att jag vet innerst inne att jag är inte riktigt där jag vill vara och då är det inte helt ok att missleda mig själv eller någon annan. Å andra siden spelar det ingen roll för om jag inte missleder kommer den andra att missleda sig själv genom sina förväntningar som jag inte kan leva upp till.


Dygnet har inte tillräckligt med timmar för allt jag behöver göra. Jag är igång konstant. Det pågår en process i mitt huvud konstant. Processen handlar om hur jag kan bli gladare, rikare. lugnare, kärleksfullare, smalare, Nyttigare, sexigare mm. Samtidigt hjälper jag andra med informationen om hur detta skall gå tillväga. Jag hjälper mig själv genom att hjälpa andra. Hittils har jag inte förstått den sistnämnda biten. Genom min självkärlek, min inre sökare hjälper jag konstant andra att bli bättre, gladare, rikare, lugnare mm. Förr såg jag det som att jag ger och ger men får ingenting tillbaka. I dag har jag fattat att jag får tillbaka genom att ge på rätt sätt. Först kommer jag sedan kommer alla andra. Just det! FÖRST KOMMER JAG, SEDAN KOMMER ALLA ANDRA! Precis så är det. Om jag inte mår bra kan jag inte hjälpa andra på rätt sätt.

I dag ifrågasätter jag inte ens vaför jag inte kom på detta förut. Det hade besparat mig så mycket lidande men utan lidandet hade jag aldrig värdesatt det mest betydliga. Det lilla barnet inom mig. Vad den vill. Och håll i hatten nu!


Det lilla barnet inom mig ville tydligen inte ha det mesta av det den fick. Den vill leva livet. Göra vad den vill, när den vill. Äta gott, träna mycket, träffa många olika människor, besöka olika platser, hjälpa dem behövande, visstas i kärleksfulla andliga miljöer. I stället kastades hon in i miljöer där man hade fördomar, starka religiösa åsikter, kontrollbehov, olika beroenden så som arbetsnarkomani, akoholism, drogmissbruk och städmani.


I dag tittar jag tillbaka och tänker: Så många jag har hjälp genom att visa dem vägen till självkärlek och dem har hjälpt mig att älska mig själv ännu mer och nu äntligen tillåta mig själv att få det jag innerst inne alltid velat ha, FRIHET; VILLKORLÖS KÄRLEK OCH VÄLDIGT MYCKET FRAMGÅNG i min ekonomiska och andliga utveckling. Jag har kommit in i den rätta åldern där jag ser tydligt var jag är och vad jag behöver. Steg ett är INGET OCH INGEN FÅR ELLER KAN STRESSA MIG! Jag ser och hör allt. Du behöver inte ens öppna munnen. Utan alla nedgångar hade jag inte haft framgångar och så är det för alla. Dock på olika nivåer och former. Vissa får uppleva svårare läxor och vissa lättare. Allt beror på karma mama. Därför brukar jag ofta säga att det är ingen ide att försöka simma bort från problemen. Dem kommer komma ikapp dig tills du lärt dig läxan. Det finns rätt tid för allt och en stark mening med.

Ja livet är en skrämmande upplevelse. Speciellt när man inte vet hur man skall hantera svåra situationer. Det är där den inre sökaren kommer in i bilden. Vi människor är naturliga sökare. Vi har en medfödd sökare (inre sensor). Den inre sökaren är du. Ditt andliga sanna JAG. Den positiva sidan av dig själv. Den negativa sidan av dig är reptilen (viruset) Den du skall besegra genom att vara/bli herre över ditt eget liv. Du är på jorden för att lära dig bemästra dina tankar. Öka din medvetenhetsnivå och älska dig själv mer och mer.


Så de senaste 2 1/2 åren har jag haft med en fantastisk personlighet att göra med. Han vet själv inte hur fantastisk han är. Jag har visat och informerat honom allt jag kan. Han va min brygga till att öppna mitt hjärta och se att det faktiskt finns människor som är värda att släppa in i mitt hjärta. Att alla MÄN inte är monster. Denna fantastiska människa lär sig i dagsläget precis som jag lärde mig hur man skall hantera reptilerna omkring sig. Tyvärr är dem reptilerna dem som är närmast. Dem man älskat mest och trott ville en väl. När man inser den mörka sanningen att det från deras sida handlat om kontrollbehov fylls man med smärta i hjärtat. En känslomässig trauma skulle jag vilja kalla det. Men det är också den som tar oss från ena hamnen till den andra. Den sitter i hjärtat och färdar oss till halsen (kommunikationen/förändringen. Det är här vi lär oss dem största läxorna (Den villkorslösa kärleken).


Jag har alldrig trott på återföreningar med gamla ex men den sista relationen här som blivit så komplicerad på grund av yttre omständigheter " så klart" vi har liksomen telepatisk relation. Oavsätt vad som händer i framtiden vet jag att vi älskat och förmodligen kommerer att älska varanndra forever. Dock ifrågasätter jag den villkorlösa kärleken. Den kan vara lite knepig men än så länge när jag skriver detta är vi fortfarande på något vis tillsamans tror att vi blivit särvo. Men jag märker att Han är inte riktigt där att kunna sätta dem rätta gränserna och uppnå målen han längtar efter inom sig. Skatorna omkring honom är för starka och Jesus effekten inom honom kapitulerar hela tiden. Inget dåligt med det då det kanske är hans karma. Sådan karma har tydligen min mamma också haft. Att ständigt leva fånge i någons armar, kontrollbehov och bestämmelser, att aldrig få leva livet fullt ut. Men den livsstilen är absolut inte min. Jag har dött och uppstått för sista gången och det va innan jag träffade den här fanstastiska människan. Någon gång 2019 i corona tiden hittade jag mig själv i mina 4 väggar. Det kommer en del 3 för den berättelsen. 


Vi är trots allt satta i en kropp just därför. Det skall kännas tillräckligt ont, det skall längtas tillräckligt mycket tills det spricker i hjärtat och man inte orkar mer. Den kontakten med sitt väsen är den kraftfullaste. Kalla det förälskelse, passion, blixt, fjärilar, vad du vill men det sjall kännas mycket. Vitsen med det är att kunna hantera känslan på rätt sätt. Det är därför den kommer.


Kommer du totalt förlora dig själv i någon eller något eller kommer du behålla ditt sunda förnuft och fortsätta leva som att du inte drabbats av en sjukdom eller besatthet. Många tappar fotfästet totalt när livet ger dem det dem mest längtat efter. Då är det lätt att också förlora det. Så SE UPP MED DEN! unsplash