HÅR YOGA ANDLIGHET

Izabella

Angeliva  

FÖRBÄTTRA DITT LIV

& SMYCKET PÅ DIN KROPP

(DITT HÅR)

Mitt mål är att hjälpa människor att odla  hälsosamma tankegångar och vanor så att dem kan visa sig starka för alla roller de spelar i sina liv

Jag har varit med om det mesta i mitt liv. Ingenting förvånar mig och ingenting är konstigt. Allting är precis som det skall vara. Även det som händer i varje nu. För att komma till den punken av den förståelsen behöver vi öva på att leva i nuet. Att leva i nuet handlar inte alltid om att vi skall sluta jobba, skilja oss eller nödvändigtvis byta jobb, bostad eller utbildning. Vad det handlar om är att kunna acceptera det som hänt och händer. Jag är här för att visa dig vägen dit. Jag är här för att underlätta nuet för dig. Följ gärna min blogg här på sidan och varför inte boka en sittning med mig. Jag är inte bara tarot tolkare. Korten är ett redskap för mig, en bekräftelse på att det jag säger är sant. Jag längtar efter att få möta dig eller prata med dig via telfon. Du väljer själv hur du vill jobba med mig. 

Vill du bli hörd?

Låt oss prata och skapa ditt exceptionella liv. Du kan boka samtal online via sociala medier som messanger, whatsup, duo, via telefon eller personligt möte på plats. 

unsplash