HÅR YOGA ANDLIGHET

Mitt liv DEL 1

I mitten av livet...


Snacka om att jag har längtat efter att börja göra just detta. SKRIVA :D Jag älskar att prata om mitt liv men det är inte så lätt att få med alla detaljerna när man berättar muntligt. Det är mycket enklare att få med allt skrifligt. Så här kommer det folks. 

Som vanligt gör jag inte som alla andra gör. Börjar från början. Nej! Jag tänker börja bakifrån. Där jag står nu så att säga.


I dagsläget har jag inget riktigt tidsperspektiv då jag gick in i väggen som det heter 2017. Efter det vill mitt system liksom inte överbelasta sig längre. Jag minns det jag behöver minnas och gör det som är viktigast. Det jag har framför näsan. Många gånger önskar jag att jag hade gått in i väggen när jag va 18 för då hade jag sluppit gå in i väggen på äldre dar. För att gå in i väggen för mig innebär att leva här och nu. Stress nivån är liksom inte lika hög som den va i yngre dagar och det är jag väldigt tacksam för. För nu äntligen lever jag livet fullt ut. 


För några årsedan sade jag till mig själv att jag skall bli den sexigaste och mest framgångsrika 50 åring/människa jag någonsin varit i hela mitt liv. Då sådde jag tydligen ett frö. Problemet var då att jag sade önskningsfraserna på väldigt fel sätt. Nu säger jag dem i presens i stället. Japp! Precis så skall man göra. Vill man att något skall uppfyllas snabbare kan man inte önska dem i framtiden för då kan det bli stora förseningar. Så äntligen har jag lärt mig att prata med Gud. Det tog halva livet för att komma hit. Ibland känns det som att jag är 300 år gammal. Vilket jag säkert är. Fast egentligen är jag en av dem äldsta människorna som funnits på planeten. Och hur vet jag det? Det får bli en annan berättelse i min blogg. Nu har jag börjat bakifrån. Där jag står nu. så ha lite tålamod. Vi kommer till homosapiens, 1800 talet mm och mm. 


Så pang! sa de i dag och nu va de dags att börja skriva. 


Jag sitter på mitt andra jobb och är såååååå innerligt uttråkad att jag smäller av men nu fattade jag vad meningen är med detta jobbet där jag får betalt för att göra ingenting i princip. Meningen är att börja skriva. Har en stor dator framför mig och ett tangentbord så de e bara att tuta o köra. 


Jag har den största delen av mitt liv varit egen företagare men så har jag hjärntvättats precis som majoriteten på planeten att man behöver ha en fast inkomst för att kunna få pension. Och i dagsläget är det ännu värre. Har du ingen fast inkomst får du heller ingen bostad. Har du inte tillräckligt stark diagnos vill ingen hjälpa dig heller. Frågan är här i Sverige om det ens hjälper att ha en grav diagnos. Tror inte det. Nej! du skall vara krigsdrabbad och komma från ett annat land. Då kanske du får hjälp eller så får du vara en högt uppsat person och kan köpa dig till allt. Självklart kan du också vara en person som bara jobbar ihjäl dig och har inget liv, blir sjuk på kuppen för att nå dit du vill. Ja det är dem tre alternativen som jag ser det. Men det finns ett alternativ till som tur är. Om du inte jobbar med det du älskar är det tid att se vad du skulle älska att göra. Om inget annat skaffa ett fritidintresse. Vad skulle du tycka om att göra? ett fritidsintresse kan utvecklas till en skattkista med tiden. Tro mig!


Själv Har jag i princip alltid levt i det fjärde stadiet enligt ovan nämnda alternativ. Det vill säga, jobbat med något jag älskar eller haft en hobby vid sidan om som jag älskar. Med tiden har jag kunnat få ekonomisk frihet från båda håll. 

I dag har 3 jobb varav 2 av dem älskar jag, Det tredje står jag ut med för att nå dit jag vill. Så får man göra "IBLAND" För det mesta skall livet vara kul att leva. Ibland får man kavla upp ärmarna beroende på vad det är man vill uppnå. På vägen dit är det viktigt att veta vad man vill och drömma om det som att det redan händer. Det vill säga visualisera i ditt inre hur det du vill skall hända händer. Hur det skall kännas, hur du ser ut etc etc. Det är viktigt att leva sig in i berättelsen som att det händer. Projicera glädje och kärlek från ditt hjärta, från din maga. Hur du vill. Det är en övning. Rom byggdes inte på en dag. Vi får inget gratis i livet. Inte ens en dröm hahaha. Det lät lite kul faktiskt men så är det. Detta är ett faktum. Jag visste inte hur kraftfulla orden kan vara tills nu. Jag bemästrade mina tankar och känslor till hög nivå men jag mötte inte omvärlden ur mitt inre utan lät mitt yttre påverka det inre som så klart blev hemmat och kvar där inne. 


Så vad jag vill säga är att tanke, känsla och handling behöver sammarbeta annars tar det tid att komma dit vi är ämnade att vara. Ett bra mantar att säga för att komma snabbare till sitt mål är att säga följande mantar många gånger om dagen, tyst, högt och inom dig: 


Mantrat: Jag har en kropp men jag är inte min kropp, Jag har tankar men jag är inte mina tankar, jag har känslor men jag är inte mina känslor. jag är ett centrum av medvetenhet och vilja och därifrån styr jag min kropp, mina känslor och mina tankar. 


Så steg för steg, bit för bit, tanke efter tanke, känsla efter känsla, små handlingar blir stora handlingar. Fortsätt öva öva öva. Hittils lärde du dig kanske att TRO på Gud och samtidigt fick du höra TROR GÖR MAN I KYRKAN. hmm. Citat är sant. Tror gör vi i kyrkan, att tro är att vara osäker. Att VETA är mycket starkare kan jag säga. För om du vet behöver du inte tro något längre och du slipper springa till kyrkan för att hitta Gud för han är inte bara där. Gud är överallt. Mestadels inom dig. När du pratar med Gud är det i princip dig själv du pratar med. Så vad vill du ha nu? 


Jag vill ha en vit JEEP. Ok, hur känns det att ha en vit jeep? hur ser den ut? Vilka åker i den? vart skall du färdas i den? varför vill du ha just en vit jeep? Allt detta skall visuellt komma till ditt sinne. För om du går runt och tror på att Gud skall hjälpa dig så kommer det ta väldigt lång tid. tro mig! har upplevt det så många gånger nu. Men allt är en övning. Nu har jag övat på att se saker hända i mitt inre. Jag skriver dagbok varje dag och tacksamhetslistor för det jag redan har. När du skrivet tacksamhetslistor upptäcker du säkert att du har en hel del att vara tacksam för redan och när du är tacksam att du har det du vill ha redan kommer det också att komma till dig snart. allt har sin tid Komm ihåg det! Stressa inte Gud! Han är verkligen varken där framme eller där bak. Han är här. Han väntar bara på att du skall visa inte bara i skrift och tanke att du är här utan han vill se att du gör det också. Han vill att du går in med hela din kropp och själ och är tacksam för det du har. Han vill att du skall vara glad där du är för att ta dig dit du vill. Han vill att du skall möta honom (ljuset själv) För det är därifrån vi kommer och dit skall vi igen. 

Så jag tänker nu att jag har allt jag behöver. Det som är för mig kommer till mig på ett eller annat vis och det som inte skall vara hos mig kommer att reduceras från mig på ett eller annat vis. Ingen ide att stå emot eller önska ATT DET SKALL SKE snabbare. Utan jag ser ATT DET SKER NU. Det är en övning. Som sagt. Livet har ingen ende. 


Jag är 47 år. Återupplever min ungdom, min kretivitet, återkopplar med vänner jag förlorat på grund av omständigheter som utmanat mig att komma hit jag är nu. Bara på gott mina vänner, bara på gott. Inget ont! När jag blickar tillbaka vet jag att inga pengar och saker kan köpa det jag vet och känner nu. Total frihet och flöde ända ut i topp o knopp. 


Jag har även gått in i något som heter klimakteriet -_- Det är när man kommer till en punkt i livet där det har blivit för mycket och kroppen vill inte vara med längre på samma sätt. Ja ja, det kanske är så att även dem upplyste kommer dit men det har jag svårt att tro på. Jag gick till läkaren med problemet och det råkade vara en underbar själ där. Efter att jag rabblat upp alla min krämper om hur jag drömmer mardrömmar, svettas, är konstant törstig sade hon till slut- Hur gammal är du? -47 svarade jag. -Ok! då är det så min vän att du nu få träna dubbelt så mycket mer än vad du gjort innan och äta dubbelt så mycket nyttigare än vad du har gjort innan. Du kan få mediciner men dem hjälper inte alla. 

oh herre Gud tänkte jag. skall jag behöva vara stor som en ballong nu också. Jag som är så fåfäng. Men jag lyssnade. Nu tränar jag varje dag 30-40 min och äter enligt min blodgrupp. Inget gluten och väldigt lite mjölk och socker. Bara detta har hjälpt mig så enormt mycket. 


Jag fick även en mirakel kul från min kusin Betty (doktor inom rawfood) i Malmö om vad man kan dricka för att få mer energi, sova bättre och inte dricka så mycket kaffe. För kaffe i för stora mängder är inte heller bra. Här kommer kuren:


KUREN: Koka vatten, Tillsätt 1 matsked raw cacao, 1 matsked raw maca pulver, 1 tesked raw honung och 1 tesked raw cocos fett.


Om du som jag haft jobbigt med klimakteriet och förhöjd köldkörtel nivå kan den här kuren hjälpa. Jag drack den första 2 månaderna 2 ggr om dagen. Nu dricker jag den 1 gång om dagen utan att missa en enda dag. så bra har den hjälp. Som sagt vi är alla olika. Den hjälpte mig och det är värt ett försök om du är där i livet. 

Om du vill läsa om vad jag jobbar med just nu kan du gå in på fliken 


Jag älskar dig fina själ. Tack för att du läste detta. Vi hörs och ses ;) Namaste ^unsplash